witte golf menu
vorm onder foto
lijntekening lichtgroen

Geef jouw mening

Wij doen ons uiterste best om onze verloskundige zorg zo optimaal mogelijk te verlenen en hopen dat je hierover tevreden bent. Mocht je de zorg graag anders zien dan je tot nu toe van ons hebt ervaren, dan horen we dat graag. We passen onze zorg, waar mogelijk, graag aan op jouw wensen.

ontevreden

Ben je tevreden? Schrijf een review!

We vinden het fijn om te horen als je tevreden bent over onze zorg. Leuk als je dit laat weten, zodat we zo door kunnen gaan!

Als je een review wilt schrijven kun je dit doen via:

Vragenlijst PREM

Landelijk is afgesproken dat organisaties die geboortezorg leveren, ervaringen van cliënten meten. Alle geboortezorgorganisaties gebruiken hiervoor dezelfde vragenlijst, namelijk de PREM Geboortezorg.

Elke kraamvrouw krijgt deze vragenlijst aangeboden. Het is een korte vragenlijst met 14 vragen. Er zijn vragen over jouw ervaringen met de zorg, voor iedere organisatie waarvan jij zorg hebt ontvangen: de verloskundigenpraktijk, het ziekenhuis en de kraamzorgorganisatie. Je beantwoordt de vragen op een eenvoudige 10-puntschaal met smileys. Tot slot vragen we naar verbeterpunten en complimenten.

Bij het afsluiten van het kraambed informeren wij jou over de PREM en vragen je toestemming voor het doorgeven van je e-mailadres. Indien je toestemming geeft voor het doorgeven van je e-mailadres, ontvang je automatisch tussen de 2 en 8 weken na de bevalling een e-mail met uitleg en een link naar de PREM vragenlijst.

Ben je niet tevreden?

Ons doel is dat je met tevredenheid terug kan kijken op onze zorg. Mocht dit niet het geval zijn dan horen we dit heel graag terug zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing, maar ook zodat we onze zorg in de toekomst kunnen verbeteren. Geef het daarom altijd aan als je ergens ontevreden over bent. Dit kan bij de verloskundige of de assistente. We plannen dan een gesprek in om samen naar een oplossing te zoeken. 

Wil je ondanks het gesprek een klacht indienen, dan kun je hier terecht voor meer informatie.