witte golf menu
vorm onder foto
lijntekening lichtgroen

Tarieven

Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat onze verloskundige zorg in de zwangerschap, tijdens de bevalling en/of in het kraambed 100% zal worden vergoed en niet van je eigen bijdrage af gaat.

ijssel en lek tarief

Wat valt hieronder?

Hieronder vallen alle zwangerschapscontroles, alle medisch noodzakelijke echo’s en onze begeleiding tijdens de bevalling en kraamperiode.

Aanvullende zorg zoals een preconceptieconsult, extra laboratoriumonderzoek, medicijnen, toeslag bij een poliklinische bevalling, ambulancevervoer, anticonceptie, lactatiekundige zorg en verwijzingen naar een specialist (m.u.v. de gynaecoloog) kunnen af gaan van je eigen risico of (deels) voor eigen kosten komen. 

Check je polis

Mocht je je aan het oriënteren zijn voor een andere zorgverzekeraar per 1 januari, dan kan het handig zijn om goed naar een aanvullende polis te kijken voor gezinsuitbreiding. Zeker als je een kinderwens hebt of pas in het volgende kalenderjaar bevalt en de wens hebt om bijvoorbeeld poliklinisch te bevallen, een lactatiekundige in te kunnen schakelen of extra uren kraamzorg voorhanden wil hebben.

Als je niet verzekerd bent dan vind je hieronder de actuele tarieven voor verloskundige zorg.