witte golf menu
vorm onder foto
lijntekening lichtgroen

Onze zorg

We willen met aandacht en zorg graag jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd begeleiden. Dit doen we door de zorg op jou en je partner af te stemmen. We delen hierin onze kennis en ervaring en zullen met jullie in gesprek gaan en blijven.

verloskundigen aan tafel

Persoonlijke zorg

Iedere zwangerschap en geboorte is uniek, ook iedere aanstaande ouder is uniek. Daarom vinden wij het heel belangrijk om onze zorg op jullie wensen af te stemmen. Ons doel is dat jullie aan het einde van de zorg kunnen terug kijken op een goede zwangerschap, bevalling en kraamtijd waarin je jezelf veilig en gehoord hebt gevoeld.

We zijn ons er van bewust dat niet iedere aanstaande ouder op een roze wolk zit. Ook als je niet goed in je vel zit staan we voor je klaar en ondersteunen we je hierin. We bekijken samen welke extra zorg nodig is. Er is altijd ruimte voor laagdrempelig contact of extra controles, we staan dag en nacht voor jullie klaar.

In onze praktijk werken we met meerdere verloskundigen. Op deze manier hebben we altijd een vangnet bij drukte of ziekte. Ook kunnen we zo zorgen voor een goede balans tussen werk en privé waardoor we er écht voor jullie kunnen zijn. We hebben een hecht team met dezelfde visie en werkwijze, op deze manier zijn we in staat samen goed voor jou en je baby te zorgen.

Zorg altijd dichtbij

We hebben een goede samenwerking met andere zorgverleners in de geboortezorg. In ons gezondheidscentrum vindt je veel van onze collega’s uit de geboortezorg: huisartsen, gynaecologen, fysiotherapeuten, het consultatiebureau etc. Op deze manier is de zorg die jij nodig hebt altijd dichtbij.

Een aantal van onze oud-collega’s zijn zich gaan specialiseren in een andere tak van de geboortezorg. Zo is onze oud-collega Cora van Eijk werkzaam als lactatiekundige. Wij hebben rechtstreeks contact met haar en ook organiseert ze informatieavonden over borstvoeding bij ons in het gezondheidscentrum. Onze oud-collega Michèle Noorland werkt nu als vrouwencoach. Zwangeren en moeders kunnen bij haar terecht voor coaching en begeleiding. Ook geeft Michèle zwangerschapscursussen.

bol lichtgroen lijn
ijssel en lek inschrijven praktijk

SCHRIJF JE HIER IN!

Heb jij een kinderwens, ben je zwanger, wil je je aanmelden voor controles tijdens je kraamperiode of heb je vragen rondom anticonceptie? Meld je dan bij ons aan. We kijken er naar uit je in onze praktijk te ontmoeten. 

Recensies